about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, March 16, 2008,4:01 PM
    Welcome Dinner
    Last Saturday, Toroa anjurkan Welcome Dinner somewhere in Peninsular. Tak ingat lah nama tempat tu. In fact tak tau pun. My bad hehe As usual, kami satu rumah ni pantang ade occassion yang memerlukan kite orang untuk dressing up. A day before lagi dah kecoh-kecoh try itu ini for the event.

    Saye dan Yi Tian chose to wear our traditional costumes. Riane and Alexa chose a modern one. Kayla... hmmm.. grandparents diye datang visit so diye balik umah and missed the dinner. Dengan tema dinner malam tu 'Something Borrowed', saye pinjam kasut Yi Tian. Heel halus tu haha... before this biasa pakai heel tapi tapak flat or tak ler halus sangat. Beriye-iye Alexa aja a nite before macam mane nak jalan. Sepanjang dinner tu xde slip or tumble, kire ok la tu ;)

    Dari segi food, best! One good thing pasal Toroa, depa memang consider tentang halal & vegetarian. So basically sume yang diserve malam tu adalah halal. Paling suke shrimp salad diye. Sedap. And first time jugak makan Pumpkin Soup. Yummy. And desert Cheese Cake nye juga sangat-sangat menyelerakan.

    Basically sangat puas hati! Yang tak best jalan ke sana agak bengkang-bengkok so as usual pening tu memang tak dapat dielakkanlah. Lagi satu, dinner stat agak lewat... so gastrik naik sket. Balik amik bas paling awal, then terus tido. Anyway, it was nice. Amik heaps of photos with all the pose ahaks.. ngarut jek tapi tu with profesional photographer so x bley la letak kat sini. Xde soft copy ;)


    Photobucket

    As I Would Have It
    Permalink |