about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Sunday, March 30, 2008,2:37 PM
    Ist Friendly Match
    Malam tadi, our first friendly match untuk Kelab Scorpions was held kat Smithell Gym. Yang handle team Scorpions Spikers is Abby. Abby ni dulu main untuk Vikings during Masters Game so memang dasat aa diye. Jadi setter untuk game tu. She is such a nice person.

    Setiap team terdiri daripada pemain yang cukup experienced dan juga pemain baru macam saye. Smalam kami main ikut position. Abby letak saye untuk main position open, up front. Luckily I was so used dengan position ni so takde problem sangat during swapping. First time main betul-betul with blocking. Kali ni main tak macam main kat UPM dulu. Kami tak pernah wat blocking setiap kali opponent spike. Sume tunggu jek. So this time memang totally different experience.

    Players sume nice. Yang experience giler-giler pun tak berlagak. Sume jenis bagi semangat. Especially Abby. Dari luar court diye slalu jerit bagi semangat. Slalu puji those yang played well. Nice environment. Kat sini concept belajar thru experience. Kena tengok orang main macam mane and prektis. Dapatkan teknik dan amik effort sendri untuk improve. Memang best. It was the best game I ever had in my entire life!

    Tapi tu lah. Tak sume yang baik akan kekal. Last nite was a bit pressure for me (sket ke? hmmm) Memule switch meletup kat tingkat bawah. Efek sampai tak bley gune internet. Then macam-macam lagi masalah datang. Thanks to Yana for being there for me. You are such a good friend. I'm really glad to know you. Juga pada Rianne, Yi Tian dan Karen yang sangat-sangat concern with what happened to me. Rianne sampai pagi ni dok text tanya how was my day. Nice to know when you are being surrounded by great people.

    Karen datang malam tadi untuk main gitar. Sian diye kena tunggu saye lama. Tapi at least Karen menghiburkan dengan 3 lagu ciptaan diye. Memang best! So mintak Karen smalam untuk cipta lagu for Malaysian Nite anjuran Toroa. Sedar tak sedar dah pukul 1 am. Takkan nak biar Karen balik sensorang so saye and Yi Tian walked her back home.

    Pagi tadi awal-awal dah gi lab. Nak kena download game engine, dan juga pagi ni patutnye kena run Watching Window untuk Chinese visitors. Unfortunately memang tak dapat nak run lah. Something happened waktu switching dari old ke new machines dulu so kena tunggu Damon jugak. Kena fix before diye blah. Nasib baik Geoff ade few projects yang bagus so dapatla jugak tunjuk kat diorang.

    p/s: Geoff kate pagi tadi Jupiter bersinar dengan terang sekali dekat ngan bulan. Hmm sok pepagi lah tengok dengan harapan langit cerah...
    As I Would Have It
    Permalink |