about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Tuesday, March 25, 2008,7:41 PM
    Superhero in Me
    Seperti biasa.. di TAG oleh Mat Nabil si pemain game yang hebat dari Akademi Krisalis.. sedang berusaha menyelamatkan Helena yang diculik dan dijadikan eksperimen.. tapi kenape ye? Haa tu kenalah nantikan kemunculan Krisalis di Pesta Buku Antarabangsa di PWTC nanti... ;)

    Anyway.. back to TAG... nasib baik survey best!

    1- Apa superpower idaman anda? Choose only one.

    Freezing power macam Piper Halliwell dari Charmed. Dari freezing nanti power tu akan berkembang menjadi blowing plak huhu best best!

    2- Siapa superhero/watak yang mempengaruhi pilihan itu?

    Aiseh.. dah terbagi tau kat atas la plak. Piper Halliwell laaaa..

    3- Kenapa superpower yang itu?

    Menyampah ngan orang, bley freeze jek. Pastu bley wat sesuke ati while org tu tengah freezing. Tengah tensen bley freeze time... unfreeze biler dah rase ok.. dengan itu bley make sure PhD dapat disiapkan dalam masa 3 tahun lalalala

    4- Apakah kelemahan kamu? We're never be perfect right?

    Tak bley nak bear dengan orang yang tak disukai. Tu yang rase nak mempercepatkan getaran zarah-zarah di dalam badannya hingga meletup.. (provided power freezing tu dah berkembang le)


    5- Apakah nama superhero kamu?

    DarkAssassin wahahahaha nama hero ke tu? Tingat zaman dulu-dulu slalu gune nick tu untuk mengelabui bloggers yang lain :D

    6- Motto superhero kamu pula?

    Hek eleh, poyo!


    survey SUPERHERO ni akan ditag kpd :

    NONE sebab tak tau sape-sape yang dikenali yang boleh mengarut-ngarut nak ade superpower ni. Dah try dah dulu-dulu tanya budak-budak ni.. x berjaya jek uhuk uhuk..
    anyway.. mari TAG kawan-kawan ku yang baru diciptakan ini..

    1- Mira dari siri Pengembaraan Fantasi tapi sia-sia jek tag sebab diye memang dah ade superpower pun.. xtau la plak if diye nak tuka power jadi teleporter macam Mat Nabil..
    2 - Zila Abas kot-kot diye nak blaja gune telepathy untuk control mind orang.. takyah susah-susah nak hypnotize..
    3 - Shea Aikal mungkin nak power telekinetik.. kenape? Kena tunggu Mastika Aurora siap dulu..
    4 - hmmm Mat Nabil.. pinjam Helena bley tak? Nak TAG diye with hope diye nak power macam warlock.. blink jek dah bley sampai ke dunia lain.. x payah kena selamat lagi.. so Razlan xyah susah-susah merantau.. bley senang-lenang dok umah makan aiskrim

    ?? Kenape tibe-tibe mengarut macam Alpyan Ahmad Tarmimi Daun Pudina?? Adakah ini simptom-simptom Permanent Head Damaged?? Arghh tidak! Run Forest, Run!...
    As I Would Have It
    Permalink |