about
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
    Moody, crazy and grumpy at times (who isn't? ^_^). I prefer to live in my own imaginary world. This is part of my real world ^_^.
    Welcome!
Talk To Me

Free shoutbox @ ShoutMix

  • Click Here!
  • Credits
    Layout design by: Pannasmontata
    Layout edited by: PhoenixMedia
    Special Thanks
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
  • My Precious

    Next Novel:

    Pengembaraan Fantasi: Musuh Dalam Selimut

    Status : Submitted

    Villa Krista (Novel Remaja Dewasa)

    Status : 2%

    Friday, February 27, 2009,4:50 PM
    When Everybody Hates Dlyn
    Apa salah saya? Sampai dibenci oleh labmates sendiri? Digelar macam-macam - evil, sneaky, mean. Kami dulu boleh dikira sahabat. Apa yang terjadi sekarang? Iggy yang bermula dengan senyuman, lama-lama mula memasamkan muka, dengan perkataan 'F***' yang tersekat-sekat di bibir, cuba ditahan agar tidak terkeluar sepenuhnya. Carlo pula akan menyeringai setiap kali bersemuka. Lebih teruk apabila Iggy dan Carlo berpakat berdua untuk mengenakan saya kembali. Cuma Rob sahaja yang memilih jalan tengah untuk tidak mahu campur tangan dalam persengketaan yang semakin melarat ini.

    Semuanya bermula pada cuti summer yang lepas. Selepas saya pulang ke tanah air. Iggy di kala itu mula berjinak-jinak dengan ping pong. Dia bukan kaki sukan. Tidak tahu sejak bila dia mula berminat atau siapa yang bertanggungjawab menghasutnya. Tidak lama selepas itu, dia pula pulang ke Lithuania untuk bercuti.

    Sekembalinya kami berdua dari kampung masing-masing, suatu hari, tiba-tiba Iggy mengajak saya bermain ping pong. Kerana saya sendiri minat bersukan, maka saya menerima pelawaannya. Sejak dari situ, ping pong mula menjadi permainan harian kami. Pada permulaannya, permainan kami seimbang. Almaklumlah, kedua-duanya masih merangkak belajar.

    Carlo pula selalu hanya menjadi pemerhati sewaktu kami bermain. Kebiasaannya, dia akan bermain ping pong bersama Iggy pada lewat petang atau sebelah malamnya. Lama-kelamaan dia meminta untuk bermain dengan saya kerana alasannya, dia sudah selalu sangat bermain bersama Iggy. Seperti biasa, permintaan diperkenan dan ternyata Carlo pandai bermain ping pong. Saya bukan saingannya.

    Oleh kerana tiada teman-teman untuk bermain bola tampar, maka petang-petang saya juga dipenuhi dengan bermain ping pong bersama rakan-rakan Malaysia. Bermain bersama mereka dengan pelbagai bentuk gaya dan kemahiran secara tidak langsung memantapkan permainan saya. Tanpa disedari, setiap kali bermain bersama Iggy, saya mula memperolehi kemenangan demi kemenangan.

    Sehingga pada satu tahap, Iggy tidak mampu lagi menewaskan saya. Dia berusaha sebaik mungkin. Pada sebelah malamnya, dia berguru bersama Phil yang dikhabarkan sangat bagus di dalam permainan ping pong ini. Setiap kali Iggy mempelajari teknik baru, di wajahnya terpancar harapan dengan kemahiran baru itu dia mampu untuk mengalahkan saya. Namun harapan itu senantiasa dimatikan bersama kekalahannya. Kerana itu dia mula tidak menyukai saya dan berazam untuk mengalahkan saya. Itu yang diucapkan setiap hari.

    Perkara yang sama berlaku terhadap Carlo. Tiba-tiba dia tidak mampu lagi mengalahkan saya. Dengan alasan yang sama, dia juga tidak menyukai saya. Katanya, sekembali ke Netherlands pada bulan 5 nanti, dia akan membeli meja ping pong sendiri, berlatih dan terus berlatih. Kemudian datang kembali ke sini untuk menentang saya. Namun dia begitu berharap untuk menewaskan saya sebelum pulang ke Netherlands.

    Adakah saya harus membiarkan diri ini tertewas semata-mata untuk memuaskan hati mereka? Tidak sama sekali. Oleh kerana mereka berdua merancang dan berusaha keras untuk menewaskan saya, maka saya juga berazam untuk mengalahkan mereka berdua dengan mata di bawah 10. Khamis lepas berjaya melakukannya ke atas Iggy - yang dikatakan sebagai skor terburuk baginya haha

    Kenapa Rob mengambil jalan tengah? Kerana Rob sendiri telah digelar evil emperor oleh mereka. Tahap Rob jauh dari kami, dan bawah sedikit dari Phil. Rob sebenarnya hanya menunggu masa dan ketika yang sesuai untuk mencabar kami...

    -The end-
    As I Would Have It
    Permalink | 9 comments
    Tuesday, February 24, 2009,1:46 PM
    Shuffled Games
    Mat Nabil sebok! Dapat tag ni dari Noris sebenanye kat facebook. Tapi x berape suke sebenanye nak wat mende macam ni kat facebook. So pk nak wat kat blog jek dan tag blogger-blogger lain. Skali masuk blog jek Mat Nabil dah tag dan tengok-tengok tag yang sama... same idea. Tidak!!!!!!!!! Ni yang hangin ngan Mat Nabil nih huh! Hahaha

    Anyway.. rules untuk tag kali ni:

    1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
    2. For each question, press the next button to get your answer.
    3. YOU MUST WRITE THAT SONG TITLE NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS.
    4. Tag 20 friends.(bape-bape pun bley la.. min sorang :P)
    5. Everyone tagged as to do the same thing.
    6. Have Fun!

    Soklan-soklan nye:

    IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
    Because of you - Kelly Clarkson.
    Well, what a good start!

    HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF?
    Angan & Sedar - Mawi
    Citt..... apsal kena batang idung aku kali ni..

    WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
    Cuba - Faizal Tahir
    Err.. coba untuk apa ini?????

    HOW DO YOU FEEL TODAY?
    Sha Na Na - Amy Mastura
    Hmm betul la kot... hilangkan rasa curiga, duka & nestapa.. menyanyi lagu sha na na hahahaha

    WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
    Inconsolable - BSB
    Alamak.. am I that pathetic????

    WHAT'S YOUR MOTTO?
    Ayat-ayat Cinta - Rossa
    +ve - if based on novel..
    -ve - if taken the meaning of the title literally. If that's the case, I really am pathetic!

    WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
    Sampai Syurga - Faizal Tahir
    Ade ke kawan-kawanku yang berfikiran sebegitu?

    WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
    Do I Make You Proud - Taylor Hicks
    Haha do I? do I?

    WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
    What If - Kate winslet
    True aye.. slalu je thinking What If..... hmmmm

    WHAT IS 2 + 2?
    I Don't Want To Be - Gavin DeGraw
    Ni namanye think outside the box.. tanya lain jawab lain yang orang x terpk pun :P

    WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
    The Sweet Escape - Gwen Stefani
    I was thinking of Mat Nabil untuk soklan ni... hahaha betul la kot ye... me ade prob.. u have to tanggung all the craziness that I would cost u hihi..

    WHAT IS YOUR LIFE STORY?
    Welcome To My Life - Simple Plan
    Wow! What can I say? Welcome to my life. Full of craps.. bla bla bla yada yada....

    WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
    Hard To Say I'm Sorry - Az Yet
    What I really mean is.. I want to learn to say No.. bukan jadi heartless.. wat salah tapi xnak ngaku...

    WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
    Not Ready To Make Nice - Dixie Chicks
    Ye.... jangan biar sampai orang amik kesempatan sebab kite suke orang itu...

    Sape yang akan ditagged? Orang-orang yang biasa saye tagged lah..
    1. Wahidah - sebab diye dah habaq awai-awai tag la diye lagi hahaha
    2. K Lieza - bagi familiar sket ngan tag-mentag ni.. n kasi distraction sket..
    3. Yana Hashim - update le blog :P
    4. Su N - kot-kot tengah tensen stadi kat Jepun tuh... tenangkan pkran wat tag :D

    p/s: Seperti Noris.. banyak utang tag kat facebook ni.. Mat Nabil tag huruf, pastu 25 notes about me lah.. tu nanti-nanti buat sebab nk kena pk.. yang ni senang jek... hahha

    p/s2: ingat nak tag musab skali.. tapi tengok blog diye ilmiah sungguh so cancel! :P
    As I Would Have It
    Permalink | 9 comments
    Sunday, February 22, 2009,5:32 PM
    Bile Minah Ozi Melawat Dunedin
    Last Saturday, went to Alexa's for dinner. Alexa baru balik seminggu yang lepas. Bawak sekali member baik diye, Katie. Memang pure Ozi lah. Wat education. Nak dijadikan cite, di kala Ozi masih lagi terik, cuaca di Dunedin sepanjang minggu lepas sejuk. Towards weekend, jadi melampau sejuk sebab hujan yang x berhenti-henti.

    Teringat masa trip ke Ozi dulu. Waktu me & MM baru nak enjoy cuaca sejuk kat sana, member-member yang bawak kite orang berjalan dah menggigil kesejukan. Same kes ngan Katie ni. hari Sabtu lepas memang extreme sejuk lah. Waktu sampai kat flat Alexa, sian sungguh tengok si Katie ni. Dok duduk depan heater sambil menggigil.

    I told Yi Tian, I was so proud at myself now. Dalam sejuk macam tu, stll bley tahan lagi compared to Katie hehe. In fact, it wasn't the first. Isnin tu, 3 hari lepas Alexa sampai, we went out for lunch. As usual, cuaca sejuk. Katie pakai skirt jek. Sejuk minah tu. Tanya kat Alexa, tak warning dulu ke kat si Katie ni. Alexa cakap dah, mungkin cume Katie tak boleh terbayang sejuk nye sampai macam tu sekali. Lepas lunch Alexa nak bawak Katie tour uni, tapi terpaksa balik dulu untuk Katie tuka dari skirt ke seluar jeans hehe ;)

    Teringat lagi masa memula nak datang sini dulu. Yana dah warning. Pakai sweater tebal. Even waktu tu dah ujung spring. Nak masuk summer. Paham maksud Yana. Dunedin ni sejuk. Tapi yang x dapat difahami waktu tu tahap kesejukannya. Masa sampai kat Auckland rileks jek.. jalan-jalan x menggigil langsung. Turun jek dari kapal terbang kat airport Dunedin, mak aih.. beku terus. 8C temperature waktu tu (ke 4C?) hahaha

    So untuk yang bercita-cita nak datang ke New Zealand, South Island terutamanya (dari Christchurch ke bawah).. Sal&Sazly.. dan jugak Wahidah.. dan sape-sape jugak ler.. bear in mind ye... when I said sejuk means sangat, over, melampau sejuk k. Tak kire lah tengah summer sekali pun sebab Dunedin ni sangat terkenal sebagai bandar with 4 seasons in a day ;)

    As I Would Have It
    Permalink | 10 comments
    Friday, February 20, 2009,6:25 PM
    My New Flatmates & Me
    Last week was the last week for me to have privacy. As expected, my flatmates started to show up one by one. First Amy, then Aleisha, followed by Maeve & Saskia. Masa Amy sampai, diye tegur.. very friendly. Diye datang with her mom and bro. The mom even invited me for dinner. Nice. But then I excused myself, bukak email dari Tessa (another flatmate). Sebenanye tak ingat nama Amy tu memula hahaha tu yang kena mintak diri.. takut kantoi.

    Esoknye dapat txt dari Tessa bagi tau Aleisha sampai. Lagi satu hal. Susah beno nak ingat nama orang ni. I thought Aleisha was the one yang kuar so dengan konfidennye bagi tau Tessa pasal meja Aleisha dalam bilik & katil diye yang dah diletak kat living room tu. Skali balik tengok meja dah xde, tapi katil still there. Then ade note ditampal kat depan pintu from Aleisha, saying that diye dah bawak kuar meja tu, ade dalam bilik Tessa and if nak meja tu diye bley tolong bawak masuk balik.

    2 hari selepas tu nampak ade minah salleh kat dapur. Me.. so confused.. sapekah diye? Kalau Aleisha dah kuar, nape diye still ade kat umah tu? Seperti biasa, strategi untuk mengelakkan kantoi was to smile, sembang-sembang sket.. then blah. Pastu txt Tessa balik tanya, sape yg kuar sebenanye... Aleisha or Sophia huhu lepas Tessa reply barulah terlerai segala kekonfusan ni. Sophia rupenye...

    Masa Saskia & Maeve balik pun sama gak. Saskia I can remember her name but Maeve... nay... kena tengok senarai nama kat peti ais. Owh.. Maeve wat computer science gak. Now 3rd year. And semester akan datang ni, kite orang ade satu kelas yang sama... graphics.. Hmm rase best sebab at least ade kawan yang dikenali dalam kelas (flatmate lak tu). Sangkut-sangkut bley stadi sama. Tak best sebab nanti kalau tak reti mesti malu gak kan... me doing post grad.. and her just 3rd year.. huhu.. ni yang wat tambah semangat untuk blaja lagi sampai terer..

    Tinggal 2 orang je lagi yang belum balik. Tessa and sorang lagi guy ni.. ape ntah namanye.. Chepu? Chebo? Dulu bopren si Amy nih. Kire kapel la.. dok satu bilik sama. Tadi masa lunch dengar Amy sembang ngan Saskia. Tak paham sangat butir-butir but tibe-tibe terdengar something like dah broke up.. dan yang sewaktu dengannya. Masa turun nak basuh kain, tengok bilik lama Amy (diye dah moved ke bilik baru). Still ade barang-barang kat dalam bilik tu. Hmmm adakah betul ape yang ku dengar? Diorag dah broke up? And why me being such a busy body? Bukan pe.. sonok gak if laki tu dah tak stay situ.. akan jadi all females... tapi maybe diye still stay kat situ gak kot.. kena tunggu dulu le & tengok macam mane....

    Now, lepaking dekat lab sebab ari ujan.. x bley nak balik... bley je kalau ikut.. malas nak redah sebenanye.. Xpelah.. at least stadi gak weekend-weekend macam ni...
    As I Would Have It
    Permalink | 2 comments
    Sunday, February 15, 2009,3:20 PM
    Octagon Market
    Last Saturday, 6 of us went to Octagon Market (me, Yana, Waida, Boss, Amin & Salleh). Dikhabarkan bahawa market tu hanya diadakan setahun sekali jek. So xnak lepaskan peluang kan. Around 12.30 kami pun bertolak ler.

    Environment, pretty similar to Fun Fair I guess. There were variety of shows. People singing here and there. Jual barang-barang yang agak murah. There were also games for both kids and adults. Ape yang kite orang wat kat situ? Jalan-jalan saje.


    Tengah jalan-jalan tu ternampak lah satu game ni: Can You Climb The Ladder? Macam game show la plak. Ramai orang berkumpul kat situ tengok sorang-sorang try to climb the ladder. Kalau berjaya sampai atas, try to grab note $20, $50 or $100. Tu ler price nye. Lama dok usha, teringin giler nak buat tapi sebab ramai orang, control. Dah lama-lama tu, kite orang pun blah.

    Sampai kat booth magician ni. Hook kat situ plak sampai show diye abis. Frankly speaking, show tu sangat best + gempak. memang wondering giler macam mane he's able to pull such a trick. Gune Setan kot? hahahahaha tin yang diye dah kemek-kemekkan bley direshape balik, then seal yang dah broken was being sealed again, and out of sudden, tin tu penuh ngan air balik. Really amazing! Then before the show ended, diye kuarkan kad diye, bagi tau he's the hottest thing right now. Followed by that, api tiba-tiba menyala dekat kad tu. Besar giler then padam. Ilusi optik? Maybe.



    Lepas abis show, kite orang pi balik dekat game ladder tu. Me & Amin dah x bley tahan. Amin gi try, after that I did. Susah beb. Susah giler nak balance badan. Naik jek tangga tu mesti berpusing. Ended up jatuh atas tilam yang diye dah sediakan kat bawah tangga. Masa tu dah x peduli orang ramai tengok. Then kite orang paksa Boss try plak. Diye pun sama gak, loser macam kite orang gak haha

    Tu Amin tengah try...

    The rest, kite orang pusing market sampai abis, then bergerak ke Golden Harvest untuk beli Bubble Tea... favorite drink kat sini. Pastu rush balik sebab kul 3 tu nak main frisbee!
    As I Would Have It
    Permalink | 5 comments
    Monday, February 9, 2009,5:16 PM
    How I Spent My Money Yesterday
    Yesterday, I drove Farael & Aizat to Warehouse City Center & Harvey Norman. My only intention was to just driving them there. Okay, maybe to buy some DVD-R coz I'm one heck of a pirate :P, as well as having a look at the DVD players displayed on the shelf.

    I clearly told Farael, whatever it is, do not let me buy the player even though I was looking for one. Unfortunately while he was looking for his thingy, my eyes were fixated on the word "SALE". Together with Aizat, my partner in crime, we searched for the best deal and found one.

    Yup, very cheap, a multizone player that is capable of playing DivX format. What can be better for this Queen of Pirate? Dear Lord, I'm so weak to resist the temptation made by my inner demon. So I called the salesman, and the rest was history. By the time Farael rejoined with us, it was too late for him to say anything :lol:

    It costs me not just money, but my sleep as well. Don't get me wrong, I wasn't watching anything last night, but I spent my time trying to fix something -sigh- Managed to successfully connected it, but then.. no color?? Read the manual on troubleshooting to no success. Owh, what else can this not-so-handy lady do with the technical problem she's facing? Sob sob.

    Why am I writing in full English? Since I got here, I hardly write anything in complete English except for my report. But that's technical writing. Somehow, I just miss English!

    p/s: Frank txted me last night, waving goodbye forever to New Zealand. Again, I lost another dear friend. -sigh-
    As I Would Have It
    Permalink | 0 comments
    Friday, February 6, 2009,3:55 PM
    Hahaha
    My good friends would know I'm the greatest fan of Superman. Kipas susah mati dalam direct translationnye. Sebagai true fan, of course I hate Lana Lang yang merosakkan jalan cite. Not just Lana Lang, but I also blamed the writers yang merosakkan mythology Superman. Darn! I was the happiest person when Lana Lang was voted as the least worst character for 2 consecutive years. Yesterday, I couldn't be more happier..

    Smallville dah masuk season 8 skang ni. Start of season 8 memang best coz Lana dah xde. But, they brought her back as guest star pada episode ke-10 (untuk 5 episode). Only God knows betapa sengsaranya nak tengok 5 episode tersebut. Last week's episod was sangat teruk. Menurut Kryptonsite, "the episode was not universally well-received (at least according to the forums)." So true. I did the poll and the result was AWFUL!

    Among the comments:

    I am personally sick to death of the Clana stuff. This season was sooo good and then they had to bring up this crap again. How the heck are the gonna fix this so they don't make Lois look like a second choice?! Lana shouldn't even still be on the show, especially with Clark already working at the Daily Planet! Then they go and make Lana want to be all powerful so she can save the world by Clark's side, how much more corny can you get. I am so upset right now. One of the worst episodes of the entire series. It's not Allison Mack's fault, she did a great job directing even though the story was crap. Next week better sweep up this huge mess and toss it all in the dumpster FOR GOOD.

    Lois, who? Lois Lane? Oh yeah, you're the gal that Kal-El, I mean Clark Kent, I mean Red and Blue Blur, I mean pathetic prideless pansy settled for. Oh yeah, that's right, you're the rebound chick that got him by default. Now I remember you.
    UGH! How could DC allow these characters to be spat on like this?!!!!

    What will Smallville be remembered as...
    Smallville will be remembered as the show about the young, pathetic, bellyaching, emasculated Clark Kent that was OBSESSED with L. Lang and then settled for Lois Lane by default and rebound!!!!
    Ugh!!!! 70 years!!! 70 years of mythology of the legendary love of Superman/Clark Kent and Lois Lane and this is what they do, Superman loving her as a rebound????!!!! It's disgusting and nauseating!!! What a disgrace!!!

    "And a really nice touch that last scene at the DP. Way to destroy 70 years of Lois/Clark/Superman mythology by now making that rooftop a clana crime scene. Wonderfully done.
    It will take a real miracle to make this Clark worthy of Lois Lane's love."
    Brilliantly said!!!!! I LOVE it!!! Bravo to you!!!!!

    The episode "Power" last night was a joke plain and simple. Everything that was built up this year has been cheapened beyond belief. If they had pulled this shit last year it would have been the status quo and we would have cringed but rolled with it. But with the new direction of the show we had faith that the new showrunners were finally going to move behind the high school melodrama and give us the young Superman series that we had all signed on for. Last night was just regression run amok. You claim to have many more stories to tell that justify a season 9 for Smallville. Really? Because if last night's episode was any inclination of what you had in mind...I'll pass. Been there - done that for 8 years.
    How can the producers justify having dropped a main character that played an important role in the initial arc of the season; backtrack and create an entirely new arc that completely undoes all that was accomplished? Is there any other show that would randomly have a main character disappear for 5 episodes? No.
    Once Lois Lane became a viable love interest as a storyline and once there were feelings that apparently EVERYONE is aware of, this shit is no longer acceptable in any fashion. It wasn't good enough that the former showrunners had Clark kidnap a pregnant and married Lana Lang? Or that the supposed love of his life, Lana Lang, has the most skewed moral compass ever? You guys have ruined Superman for an entire generation. Good job. Your ratings improved this year because you fooled us into thinking there would be a change. You gave countless interviews about how the new season was going to be fresh and new, but after the fifth episode you all disappeared because you no doubt expected this shit storm.
    As one of your loyal fans of the past 8 years, I deserved better...we all deserved better than this piss poor incarnation that you like to call Clark Kent.
    Shame on you.

    And smalam (actually Khamis kat US) was lana Lang last ever episode in Smallville. Again, another bad storyline. Untuk poll tu, ade 5 ratings. Awesome, great, ok, poor & awful. Mari kite lihat ape kate survey! Untuk episode terakhir Lana ni, result is almost equally even between awesome & awful. So far, awful lebih satu vote jek :P

    BUT the comment made by this one person made sense gak ler. Diye tulis "We LOVED it because we know that Lana is GONE for good.... it was AWFUL because she was in it! It was GREAT to see her leave... It was Ok to see Oliver hurt because he had his shirt off... It was POOR that we had to see Clark without his shirt because he was with Lana."

    Kesimpulannya, I am happy! Haha
    As I Would Have It
    Permalink | 6 comments
    Thursday, February 5, 2009,3:19 PM
    Tic Tac Toe
    Si Nabil la ni... dok mengetag orang..

    1. Do you think you're hot?
    Dulu masa memula sampai sini, ade sorang ni tengah bercuti kat sini gak. Nama diye pun Lin. Yang tu orang panggil diye Kak Lin hot :P

    2. Upload your favourite picture of you!


    3. Why do you like that picture?
    Sape yang x suke ngan baby? So pure...

    4. When is your last time you ate pizza?
    2nd week balik sini. Me & Yana were having Poppa's Pizza.

    5. The last song you listened to?
    Theme song untuk Big Bang Theory. Oh yeah.. that's my new favorite comedy.

    6. What are you doing right now beside this?
    Having lunch while waiting for my baju dikeringkan oleh dryer.

    7. What name do you prefer besides yours?
    Dari skolah lagi dah gune "dlyn". Funny thing is.. Syafiq thought Dlyn Azmi was actually my real name hahhaa he was wondering how on earth orang zaman dulu-dulu could give such a fancy name (fancy ke? haha)

    People I tag : (terpulang lah nak wat atau tak.. ikut kelapangan)
    1. Nabil - As usual I will tag him even though he was the one who tagged me :P
    2. Kak Lieza
    3. Yana
    4. Iezza
    5. Wahidah

    8. Who is number one?
    My best buddy kat UPM. Orang yang paling sabar melayan karenah giler saya ;)

    9. Number three is having relationship with?
    My orang kampung hahahha

    10. Say something about number 5.
    My best cousin!!!!

    11. How about number 4?
    Baik budak nye.. slalu kasi hadiah.. thanks heaps!

    12. Who is number 2?
    New blogger kat blogspot. Someone you can turn to. Ni nak kasi bahan untuk Kak Lieza update blog hehe


    Okes Nabil. Nak tic tac tanpa toe huhu
    As I Would Have It
    Permalink | 4 comments